unieke cross skate marathon in salland

De afdeling Nordic Sports van de Diepenveense Sport Club (DSC) houdt op zondag 11 oktober de Cross Skate Marathon Salland.

Een cross skate-marathon is uniek in Nederland. Er worden meerdere toertochten georganiseerd voor skeeleraars en rolskiërs, maar dit is de enige georganiseerde lange afstand toertocht voor cross skates.

De marathon is een toertocht op cross skates waarbij er keuze is uit de volgende afstanden: 10, 20, 30 en 42 kilometer. De routes gaan door het mooie Salland over asfaltwegen maar vooral ook over half verharde wegen en paden.

Het aantal deelnemers is niet enorm, maar ze komen wel uit heel Nederland en ook daarbuiten; er doen deelnemers mee uit Duitsland en mogelijk ook uit Polen.

De marathon gaat om 10.00 uur van start bij boerderij De Ganzenbrink aan de Hengforderweg 2 in Olst. Kosten voor deelname bedragen € 5,-. Meedoen of meer informatie? Bel Hans (06 14 60 76 14) of Menno (0570 546334) of kijk op staging2.skikeclubsalland.nl/marathon.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.