turner in het holstohus

Filmhuis Olst besteedt vrijdag aandacht aan de Britse schilder Joseph Mallord William Turner, bekend van zijn landschappen en zeegezichten. Het najaar staat in het teken van hem en daarom toont het Filmhuis om 20:00 uur de film ‘Mr. Turner’ in het Holstohus. Het is een biografisch verhaal van de laatste 25 jaar. Hoofdrolspeler Timothy Spall won de prijs voor ‘Beste Acteur’ tijdens filmfestival Cannes 2014. De film is Nederlands ondertiteld en duurt 144 minuten. NUT-leden kunnen de film bekijken voor vijf euro, niet-leden voor zeven euro.

Reserveren kan via een mail naar filmhuisolst@concepts.nl. Zondag 1 november is er een excursie naar het Rijksmuseum Twenthe. Daar vindt samen met Museum de Fundatie in Zwolle de grootste tentoonstelling sinds 1947 rondom Turner plaats. Meer informatie? Kijk op http://staging2.nutolstdeventer.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.