Home / archiefcentraal / ttv wijhe spaart voor een tafeltennisrobot

ttv wijhe spaart voor een tafeltennisrobot

Tafeltennisvereniging Wijhe is een van de acht clubs die dit jaar meedoet aan de Jeugdsponsoractie van de Boni. Van de opbrengst wil de club graag een tafeltennisrobot voor de jeugd aanschaffen. Deze robot is een leuk en handig hulpmiddel om tijdens trainingen te werken aan de slagtechniek. Ook verbetert hiermee de coördinatie, reactievermogen en de conditie van jeugdspelers.

Tot en met dinsdag 24 november ontvangen alle klanten bij de Boni bij iedere besteding van tien euro een sponsormunt. Extra munten zijn te sparen met wekelijkse actieartikelen. Klanten kunnen gespaarde munten in de kokers in de winkel deponeren.

Afgelopen zaterdag promootten enkele jeugdspelers de TTV Wijhe en speelden in de winkel op een minitafel. Onder het motto ‘speel mee voor een nieuwe robot voor de TTV’ hopen ze de dat komende weken klanten voor hen nog veel munten erbij willen sparen. Voor meer informatie kun je kijken op www.bonisupermarkt.nl/jeugdsponsoractie en www.ttvwijhe.nl

Lees ook

Daggenvoorde Keuken & Interieur naar De Zegge VII

RAALTE – Daggenvoorde Keuken & Interieur heeft een kavel van ruim 2600 vierkante meter gekocht …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.