trrrips kings het beste pokerteam van olst wijhe

Nederlands Team Kampioenschap Poker was zaterdag te gast bij café Ripperda in Olst-Wijhe. Om 19.00 klonk het startschot en gingen twaalf teams met in totaal zo’n vijftig fanatieke pokeraars op jacht naar de titel van beste pokerteam van de gemeente Olst-Wijhe.

Met twee plekken voor de semifinales voor het grijpen startten alle spelers met de eerste van totaal drie rondes. Deze semi-finale, voor de regio Noord-Oost Nederland, vindt toevallig ook bij café Ripperda plaats en verleent voor de beste teams toegang voor de landelijke semifinales die in januari zullen plaatsvinden bij hotel de Heerlickheijd in Ermelo.

De teams ‘Trrrips Kings’ en ‘Team 038 Zwolle’ zullen Olst-Wijhe representeren tijdens de semi-finales. In drie rondes wisten zij de meeste punten voor hun team te scoren. ‘Trippps Kings’ pakt daarbij ook nog de titel van beste pokerteam van Olst-Wijhe dankzij hun sterkere optreden in de laatste ronde.

Evert Jan van Ijzendoorn, één van de initiatiefnemers van het NTKP, blikt terug op een geslaagde avond. “Olst-Wijhe heeft ons aangenaam verrast als speellocatie. We kijken nu al uit naar de semi-finale hier, waar twee keer zoveel teams de strijd met elkaar aan zullen gaan”. De semi-finale in Olst-Wijhe zal plaatsvinden op 12 december vanaf 19.00 uur.

Voor een verslag over het verloop van deze voorronde is te vinden op de website van het NAKP.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.