tom veltien laat de randen van de blues zien

Tom Veltien, een achttienjarige gitarist uit Raalte, geeft zaterdag een geweldig concert in het HOFtheater in Raalte. De naam en het thema van het concert luidt: ‘De Randen van de Blues’. Naast Tom werken er topmuzikanten uit heel Nederland mee die gespeeld en getoerd hebben met de absolute wereldtop, zoals Prince, Al Jarreau, Steve Winwood, Earth Wind & Fire, Andrea Bocelli en vele anderen. Meer informatie vind je op staging2.tcmclub.nl.

De organisatie hoopt op een volle zaal voor dit eenmalige concert waarbij blues in de hele breedte en diepte te horen is. Als voorprogramma is er in de foyer een mini bluesmarkt met een aantal bijzondere gitaarbouwers. Er zijn ook optredens van Cigarbox Henri en Wim den Herder. De foyer gaat om 19:00 uur open. Het concert start om circa 20:15 uur. Na afloop, rond 22:30 uur, kan iedereen in de Maanfoyer napraten en genieten en de optredende artiesten ontmoeten.

Kaarten kosten 17,50 euro per stuk. Op basis van plaatsbewijs kan men bij de stand van ‘The Celebration of Music’ in de foyer een waardebon krijgen ter waarde van 17,50 euro die te besteden is in de winkels van Piet Zoomers, die als onderneming het concert mede mogelijk maakt.

Via de website van het HOFtheather kun je kaarten bestellen die rechtstreeks op stoelnummer te bezoeken zijn: http://staging2.hofinsalland.nl/zaalverhuur/programma/muziek/511-tom-veltien-friends-de-randen-van-de-blues/. Voor studenten is er een speciale kortingsregeling. Zij kunnen het concert bezoeken voor tien euro. Studenten kunnen zich per mail melden. Zij krijgen een actiecode waarmee zij de korting kunnen effectueren op de site van het HOFtheater. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.