tiroler jurkjes en lederhosen in luttenberg

De lederhosen, bierpullen en de skies kunnen weer uit de kast worden getrokken. De organisatie is druk aan de gang met de aankleding en promotie van het evenement. Er zullen verschillende artiesten komen optreden deze avond. Van authentieke tiroler artiesten tot een aantal surprise acts. Ook wordt er aan de dames gedacht er zijn niet alleen pullen bier te verkrijgen, maar er wordt ook radler, rosébier en wijn geschonken. 

Voor meer informatie en winacties kijk op de Facebook van Oktoberfest Luttenberg. Zeker zijn van een kaartje? Reserveer snel want de kaarten gaan hard. Zaterdag 24 oktober, Gemeenschapscentrum Elckerlyc. De avond begint om 21:00 uur en de minimale leeftijd is achttien jaar. De kaarten kosten acht euro in de voorverkoop (inclusief een bierpul) en tien euro aan de kassa. Voorverkoop: Coop Compact Luttenberg of mail naar oktoberfestluttenberg@gmail.com.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.