the bluebettes brengen een tribute aan the sixties in wijhe

De dames van The Bluebettes spelen op vrijdag 16 oktober het mooiste repertoire uit de platencollecties van hun ouders in het Cappellenborg Theater in Wijhe. Met hun zessen geven ze een sprankelende ode aan de vrouwelijke variant van de muziek uit de jaren zestig.

Met een flinke dosis energie, muzikaliteit en humor worden de mooiste hits van artiesten en meidengroepen als The Supremes, The Ronettes en Nancy Sinatra nieuw leven ingeblazen. Vijftig jaar geleden voerden zangeressen enkel keurig hun dansjes uit voor de begeleidingsband. The Bluebettes kruipen zelf achter de drums en hangen hun gitaar om de nek tijdens deze muzikale trip down memory lane. Arlette, Geraldine, Esther, Maartje, Chantal en Anna brengen swingende arrangementen en fraaie a-capellaversies.

Deze voorstelling vindt plaats op vrijdag 16 oktober om 20.15 uur in het Capellenborg Theater in Wijhe. Kaarten kosten 16 euro en kunnen gekocht worden op staging2.theatersolstwijhe.nl en bij DA drogist Bourquin, Boek en Kantoor Korten en Tourist Info Holstohus.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.