tennis welsum nieuw initiatief

Dit jaar werd bij Tennis Welsum voor het eerst niet om de titel clubkampioen gestreden, maar was gekozen om een nieuw initiatief op te zetten in de vorm van een clubtoernooi. Deelnemers konden zich individueel opgeven. Door de technische commissie werden koppels gemaakt die in verschillende categorieën met elkaar de strijd aan gingen. Deze aanpak sloeg erg aan. Er werden mooie partijen gespeeld en het was zoals vanouds weer erg gezellig op het park.

De bereidheid van de deelnemers om met willekeurige partners te spelen, is tekenend voor de sfeer en het beleid van Tennis Welsum. De vereniging kenmerkt zich door de open cultuur. Er zijn geen vaste clubjes die altijd met elkaar spelen. Op vrijwel iedere doordeweekse avond wordt op verschillende niveaus gespeeld. Iedere speler die komt kan spelen. Er is altijd gelegenheid om aan te sluiten bij een bestaande groep op een bepaalde avond.

Het tennispark in Welsum wordt in het najaar altijd aangekleed in het kader van een thema. Dit jaar is dat ‘Aprés Ski’. De kantine, het befaamde Karnemelkhuisje, is omgetoverd tot de ‘Buttermilch Stube’. De organisatie had zich in Tiroler klederdracht gestoken en natuurlijk was de muzikale aankleding ook volledig in stijl. Er werd zelfs in klederdracht getennist.

Het thema Aprés Ski wordt doorgetrokken naar het komende Tennis Welsum 40+ dubbeltoernooi. Dit toernooi wordt georganiseerd van 16 tot en met 25 oktober. Inschrijven hiervoor kan nog tot 5 oktober via toernooi.nl. De tennisvereniging in Welsum is een gezellige vereniging met drie kunstgrasbanen. Het hele jaar door zijn er activiteiten voor jong en oud. Meer informatie over de vereniging, de activiteiten en een inschrijfformulier is te vinden op staging2.tenniswelsum.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.