talloze activiteiten tijdens open huis go ahead eagles

Go Ahead Eagles zet aanstaande zaterdag de stadionpoorten open voor een open huis. Op deze dag kan iedereen het vernieuwbouwde stadion ontdekken, kennis maken en op de foto met spelers en trainers, genieten van live-muziek en kortingen op de kledingverkoop en deelnemen aan diverse activiteiten. Daarnaast worden ook de namen van de trapopgangen bij de nieuwe Leo Halle tribune bekend gemaakt.

Daags na het duel met FC Emmen gaan om 12:00 uur de hekken bij Go Ahead Eagles weer open. Vanaf dat moment kunnen fans tot 14.00 uur door het hoofdgebouw lopen, de kleedkamers van binnen bekijken en een kijkje nemen in de business lounges. In elke ruimte zitten enkele spelers en stafleden klaar voor handtekeningen en foto’s.

Om 12.30 uur staat de opening van het maatschappelijk plein op het programma. Ook wordt dan bekend naar welke namen van drie rood-gele helden de trapopgangen van de Leo Halle tribune worden vernoemd. De opening vindt plaats op het supportersplein.

Om 14.00 uur is het tijd voor de vogelshow in het stadion, georganiseerd door Valkerij Rijssen. Harly en zijn gevleugelde vrienden zijn onderdeel van deze spectaculaire show.

Wedstrijd A1 in het stadion
Ruim een uur na het einde van de vogelshow, mag de Eagles-jeugd een showtje weggeven in de Adelaarshorst. De A1 speelt namelijk om 15.30 uur tegen ACV Assen A1. De hoofdtribune, Leo Halle tribune en IJsseltribune zijn, net als de rest van de dag, geopend om de jongelingen aan te moedigen.

Gedurende de hele dag, van 12.00 tot 17.00 uur is er om het stadion van alles te beleven voor jong en oud. Van een springkussen en zweefmolen tot schminken en de mogelijkheid om verschillende sporten te beoefenen. Sportbedrijf Deventer zorgt voor leuke uitdagingen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.