Home / archiefcentraal / syrisch gezin in wijhe nodigt buurt uit

syrisch gezin in wijhe nodigt buurt uit

Het Syrische gezin Nasab uit Wijhe heeft dit weekend enkele omwonenden van de familie uitgenodigd om kennis te maken. Daar werd goed gehoor aan gegeven en iedereen was blij verrast met dit initiatief. ‘Een goed begin van de inburgering van de Syrische familie’.

Mohammed Nasab kwam in maart van dit jaar aan in Nederland. Hij belandde uiteindelijk in het AZC in Schalkhaar. Begin oktober kreeg hij de sleutels van zijn nieuwe huis in Wijhe. Dezelfde dag dat zijn gezin ’s avonds aan kwam. Nu zij herenigd zijn en ze het huis wat ingericht hebben, vonden ze het hoog tijd om kennis te maken met de buurt. De vrouw des huizes had heerlijk gebak gemaakt naar Syrisch recept en dit viel goed in de smaak. De middag werd een groot succes en de eerste afspraken met de buren zijn gemaakt.

Lees ook

Zangeres Ellen Jannink overleden

DEN NUL/HEINO – Zangeres Ellen Jannink uit Den Nul is afgelopen dinsdagavond op 51-jarige leeftijd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.