super sunday bij t hoekje in lemelerveld

Om 14:30 beginnen we daarom met de enige echte klassieker op de Nederlandse voetbalvelden: Feyenoord – Ajax is live te zien op groot scherm. In de rust en na afloop van deze wedstrijd zal er een DJ draaien met klassiekers van toen. Geheel in het thema komt onze grote vriend Armand optreden, bekend van hits als ‘Ben ik te min’, ‘Vrijdheid’ en ‘Lijpe Harrie’, om er een compleet feest van te maken.

Wanneer de damp rond Armand is opgetrokken zal de DJ verder gaan met hits van toen. Iedereen is van harte welkom voor deze gezellige classics middag om onder het genot van een hapje en een drankje oude tijden te doen herleven. Entree is uiteraard gratis. Tot dan!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.