Home / archiefcentraal / super sunday bij t hoekje in lemelerveld

super sunday bij t hoekje in lemelerveld

Om 14:30 beginnen we daarom met de enige echte klassieker op de Nederlandse voetbalvelden: Feyenoord – Ajax is live te zien op groot scherm. In de rust en na afloop van deze wedstrijd zal er een DJ draaien met klassiekers van toen. Geheel in het thema komt onze grote vriend Armand optreden, bekend van hits als ‘Ben ik te min’, ‘Vrijdheid’ en ‘Lijpe Harrie’, om er een compleet feest van te maken.

Wanneer de damp rond Armand is opgetrokken zal de DJ verder gaan met hits van toen. Iedereen is van harte welkom voor deze gezellige classics middag om onder het genot van een hapje en een drankje oude tijden te doen herleven. Entree is uiteraard gratis. Tot dan!

Lees ook

Bijplaatsen korhoenders op de Sallandse Heuvelrug gaat door

ZWOLLE – In totaal gaat het 300.000 euro kosten: Staatsbosbeheer mag de komende vijf jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.