Home / archiefcentraal / succesvolle woon3daagse bij raalte plaza

succesvolle woon3daagse bij raalte plaza

Afgelopen weekend hebben we alweer de vierde editie van de woon3daagse gehouden. Het weekend stond in het teken van ontdekken, beleven, deelnemen, informeren en inspireren op het gebied van wonen. “We kijken met een zeer tevreden gevoel terug op het weekend”, aldus Paulien Akkersdijk. “De belangstelling was geweldig en we hebben veel positieve reacties mogen ontvangen”. De kinderen hebben volop meegedaan aan de diverse activiteiten, de uitslagen van onder andere de kleurplaatwedstrijd en van de speurtocht worden binnenkort bekend gemaakt. De kleurplaten kunnen nog tot en met zaterdag ingeleverd worden. Nog geen kleurplaat? Kijk snel op www.raalteplaza.nl of kom naar één van de winkels. “We gaan binnenkort weer beginnen met de voorbereidingen voor ons eerste lustrum, het vijfjarig bestaan van de woon3daagse in oktober 2016.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.