succesvolle start cursus klik andtik

Bibliotheek Raalte is op 8 september gestart met de cursus Klik&Tik. Onder begeleiding van vier vrijwilligers leren veertien cursisten de basisbeginselen van de computer en het internet. De cursus loopt nog tot 10 november, waarna er gestart wordt met een nieuwe cursusronde. 

Het internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Informatie van de overheid, belastingaangifte doen, tweedehands koopjes, een reis boeken, bankzaken regelen, dat kan tegenwoordig allemaal via internet. Heb jij ook een computer, maar wil je de digitale vaardigheid verbeteren? Dit kan met de cursus Klik&Tik.

Zelf oefenen in de Bibliotheek

Mocht je zelfstandig al eerder willen beginnen met het verbeteren van je digitale vaardigheden, dan kan dat in de vestiging Raalte van de Bibliotheek. Hier staan tien computers waar je zelf aan de slag kan met Klik&Tik. Er is dan zeer beperkte ondersteuning van het personeel.

Vrijwilligers gezocht

Voor het begeleiden van de cursus zijn we op zoek naar vrijwilligers. Van de vrijwilligers wordt verwacht dat ze handig zijn met de computer, kennis kunnen overbrengen en per week een dagdeel beschikbaar zijn. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de Bibliotheek.

Start volgende cursus

Dinsdag 17 november start de volgende cursus Klik&Tik. Er is plek voor maximaal tien cursisten. De cursus in De Bibliotheek in Raalte duurt tien weken en is op dinsdag van 9.30 tot 11.30 uur. Kosten bedragen twintig euro. Interesse? Aanmelden kan in de Bibliotheek of via telefoonnummer 0572- 36 36 37.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.