studenten landstede profijt van kinderboekenweek

Zo’n vijftig eerstejaars studenten van Landstede Salland hebben op een bijzondere wijze kennis gemaakt met de beroepspraktijk. In het kader van de Kinderboekenweek 2015 voerden zij afgelopen donderdag diverse spelactiviteiten en beeldende activiteiten uit die zij zelf hadden voorbereid.

De Kinderboekenweek had dit jaar als thema ‘Raar, maar waar!’ Vanuit de LWP (Leer Werk Prestatie) ‘Kinderactiviteitendag’ zijn studenten van de opleidingen Kinderopvang,  Jeugdzorg en Onderwijsassistent van Landstede Salland weken bezig geweest om rond dit thema  verschillende spelactiviteiten en beeldende activiteiten voor te bereiden, voor kinderen van brede school de Springplank en BSO BRAZ uit Heino en KC de Bolster en IVOOR uit Raalte.

Donderdag brachten de Landstede-studenten vol enthousiasme hun activiteiten ten uitvoer en lazen zij voor aan de kinderen. Zowel de kinderen, studenten als begeleiders uit de beroepspraktijk hebben genoten van deze geslaagde dag. Voor de studenten van Landstede was dit bovendien een mooie start van hun Beroeps Praktijk Vorming.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.