studenten landstede maken kennis met praktijk

Op donderdag 15 oktober 2015 hebben zo’n 50 eerste jaars studenten van Landstede Salland Opleiding Kinderopvang, Jeudgzorg en Onderwijsassistent op een bijzondere wijze kennis gemaakt met de beroepspraktijk. Vanuit de LWP ( Leer Werk Prestatie) “Kinderactiviteitendag” zijn studenten een aantal weken bezig geweest om activiteiten voor te bereiden voor de specifieke doelgroepen. Dit alles rondom het thema van de Kinderboekenweek 2015 Raar,maar waar!

Vol enthousiasme zijn onze studenten aan de slag gegaan en hebben diverse spelactiviteiten en beeldende activiteiten georganiseerd. Ook hebben studenten voorgelezen aan de diverse doelgroepen. Vanuit het werkveld zijn brede school de Springplank en BSO BRAZ uit Heino en KC de Bolster en diverse doelgroepen op IVOOR uit Raalte zeer betrokken geweest om onze studenten hierin te begeleiden. Dat maakt dat wij kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag. Zowel kinderen als studenten als collega’s uit de beroepspraktijk hebben genoten! Een mooie voorbereiding op de start van de Beroeps Praktijk Vorming . Wij zijn benieuwd naar het thema van Kinderboekenweek van 2016!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.