staat jouw fiets in de stalling

Bij het station in Raalte en Heino, staan nog steeds veel fietsen niet in de stalling. Daarom gaat de gemeente Raalte in week 44 weer verkeerd geplaatste fietsen verwijderen. Dit gebeurt vanaf maandag 26 oktober tot en met vrijdag 30 oktober. “Dus zet je fiets in de stalling!”

Op de fietsen die niet in de stalling staan wordt een sticker geplakt. Staan die fietsen na een paar dagen nog steeds niet juist geparkeerd, dan nemen de medewerkers van de gemeente deze fietsen mee naar de gemeentewerf.

Ophalen fietsen
De verkeerd geplaatste fietsen kunnen bij de gemeentewerf aan de Enkstraat opgehaald worden. Dat kan iedere woensdag tussen 10.00 en 11.00 uur. Ook is het mogelijk om hiervoor een afspraak te maken via telefoonnummer 0572 347 799.

In week 47 wordt de actie herhaald.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.