Home / archiefcentraal / sportieve heropening vernieuwde gymzaal het raan

sportieve heropening vernieuwde gymzaal het raan

Gymzaal het Raan in Raalte is de afgelopen periode flink onder handen genomen. De hal, kleedkamers en douches waren namelijk aan vernieuwing toe. De afgelopen periode is er hard gewerkt om de sportaccommodatie een flinke opknapbeurt te geven. De gymzaal is dinsdag op een sportieve manier heropend voor de scholen, gebruikers van het Raan en belangstellenden uit de buurt. Combinatiefunctionaris Kai Rensen van Sportbedrijf Raalte had voor alle leerlingen van de Vogelaar en Rietkraag een sportief parcours uitgezet in de gymzaal en door de vernieuwde kleedkamers.

Tijdens de verbouwing zijn er nieuwe vloeren gelegd in de kleedkamers, douches en entree, zijn de diverse ruimtes opnieuw betegeld, is het schilderwerk opgeknapt, het sanitair vervangen en zijn er nieuwe kasten voor de opslag van sportmateriaal geplaatst. Gymzaal het Raan heeft hierdoor weer een frisse uitstraling en de sporters en schoolkinderen kunnen weer sporten in een up to date sportaccommodatie.

Lees ook

Natuurmomenten: Het is rustig in het veld…

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.