site nog steeds volop in ontwikkeling

Salland Centraal draait inmiddels een paar weken op haar nieuwe site. Gelukkig horen we daar veel positieve reacties op. Maar we zijn ook volop in ontwikkeling. Nog elke dag vinden er (kleine) wijzigingen plaats. Natuurlijk horen we ook graag wat jullie vinden dat er beter kan. Daarom deze vraag: hoe bevalt de nieuwe site, welke dingen vind je goed en wat zie je graag anders?

Laten we op voorhand eerlijk zeggen dat we vermoedelijk niet alle wensen kunnen overnemen. En laat ook helder zijn dat we alles niet van de ene op de andere dag kunnen veranderen. Dat neemt allemaal niet weg dat we graag hebben dat jullie meedenken. Wij vinden namelijk dat onze site niet alleen voor, maar ook van jullie is.

En daarom grijpen we meteen de kans onze werkwijze nog eens onder de aandacht te brengen. We willen een site zijn van Deventer/Vechtdal/Salland, daarom vragen we jullie allemaal mee te doen. Stuur zelf je nieuws in, vertel ons waar je graag hebt dat het over gaat in onze media, lever foto’s en video aan. Hoe meer mensen er mee doen, hoe meer verslag we kunnen delen van alles wat er in de samenleving gebeurt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.