sint en piet bestellen bel de handbal

Al jarenlang hebben Sinterklaas en handbalvereniging Seine Wonen Heino HHZD een goede samenwerking met elkaar. Zo regelt Seine Wonen Heino HHZD  al meer dan twintig jaar de huisbezoeken voor Sinterklaas in de dorpen Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem. De slogan ‘Sint en Piet bestellen? Even de handbal bellen!’ is dan ook al vele jaren gehoord. Wil jij graag dat Sint en Piet dit jaar een bezoek aan jou brengt, bel dan naar 06-51025994 om een afspraak te maken.

Pepernoten
Door de goede relatie met Sinterklaas heeft Seine Wonen Heino HHZD ook beslag weten te leggen op een grote partij echte pepernoten. Aan de smaak en kwaliteit hoeft niet getwijfeld te worden. De leden van de handbalvereniging verkopen deze echte pepernoten in zakjes van ruim driehonderd gram en kosten slechts twee euro, drie zakken koopt je voor vijf euro. 

Heb je de verkopers gemist en wil je alsnog pepernoten bestellen, dan kan je contact opnemen met de ‘pepernotencommissie’, Deze is te bereiken via de mail van de penningmeester hhzdpenningmeester@gmail.com of telefonisch op 06-14406545.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.