Home / archiefcentraal / sesamstraat leest voor in heino

sesamstraat leest voor in heino

Sesamstraatactrices Lot Lohr (Lot) en Renee Menschaar (Pino) lezen ‘Een feestje voor Brammetje Boterhammetje?’ voor aan kinderen van twee tot en met zes jaar in THEATER Podium Heino. De leuke, leerzame maar vooral spannende voorstelling gaat over Brammetje die graag een grote jongen wil zijn.

Brammetje is het kleinste kind van de klas, maar eigenlijk wil hij graag groot zijn. Hij besluit zo veel te gaan eten, dat hij wel groter moet worden.  Zijn ouders worden gek van de nieuwe eetgewoonte. Waarna zij een brief schrijven naar Tante. “Brammetje eet ons de oren van het hoofd. Kun jij ons helpen?”. Dan vertrekt Brammetje naar Tante die helemaal in Amerika woont.  

Tijdens zijn reis naar het Wilde Westen maakt hij een tocht dwars door eindeloze prairies en woestijnen. De kleine held moet heel wat hindernissen nemen om het huis van zijn tante te bereiken. Als het hem lukt gaat hij als grote Bram Boterham naar huis. 

Deze voorstelling vindt plaats op zondag 1 november om 15:00 uur in THEATER Podium Heino. Kaarten kosten 6,50 euro en zijn inclusief limonade, koffie en thee. De kaarten kunnen gekocht worden op www.podiumheino.nl, bij de Smulbaai en het Dorpshuus in Heino.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.