sdol verliest in laatste minuut van ulu spor

SDOL begon de wedstrijd sterk. Na elf minuten werkte Daan Hobert de bal binnen na een scrimmage voor de goal van Ulu Spor, 1-0. Nog voor rust had SDOL verder afstand kunnen nemen, maar verzuimde het om een levensgrote kans binnen te schieten.

Na rust werd Ulu Spor meerdere malen gevaarlijk met standaardsituaties. Het was dan ook geen verrassing dat de bezoekers door een vrije trap op 1-1 kwam. De 1-2 was er een om in te lijsten. Een corner belandde wel heel lekker voor de voeten van een speler van Ulu Spor die bal vervolgens schitterend binnenschoot. SDOL kwam terecht weer op voorsprong door een eigen goal van Ulu Spor. Na deze goal wilde SDOL meer en kreeg het via Mark Alferink nog een levensgrote kans op de winnende treffer. Het was echter Ulu Spor dat de wedstrijd over de streep trok in de laatste minuut, 2-3.

Trainer Hendri Zwinselman was uiteraard teleurgesteld. “Vandaag hebben we onze beste wedstrijd van het seizoen gespeeld. Dat we op deze manier verliezen is ontzettend zuur. Het is balen dat we door standaardsituaties van Ulu Spor verliezen. De spelers van Ulu Spor zijn nou niet bepaald de grootste, het is dus slecht van ons dat ze dan toch binnen kunnen koppen.”

Over twee weken speelt SDOL de uitwedstrijd tegen nummer laatst Manderveen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.