scouting raalte bestaat 75 jaar

Scouting Raalte bestaat 75 jaar en daarom vond er naar maanden van voorbereiding de afsluiting van het jubileumjaar plaats in de vorm van een reünie. Zaterdag druppelden vanaf 15:00 uur de eerste oud-leden, leidinggevenden en vrijwilligers het gezellig aangeklede terrein binnen. Met het gegeven dat ruim 260 personen zich hadden opgegeven, werd er drukte verwacht. Na de koffie, thee en wat lekkers werden de aanwezigen welkom geheten en werd er een kort voorwoord verricht door beide voorzitters: Ben Lokate en Pieter Reus. Het oudste lid, Jan Tielbeek (97) opende de reünie officieel.

Het gebouw was gezellig aangekleed, er was een fotomuseum ingericht en je kon oud filmmateriaal bekijken in de bioscoopzaal. Er was ook een ruimte waar je met je oude groep leden/leiding op de foto kon. Het weerzien met oude bekenden en de verhalen over hoe het was blijven natuurlijk de hoogtepunten van de reünie. Rond 17:30 uur was er een groot buffet, waar John van Helmond en zijn team hun best hebben gedaan om iedereen te voorzien van een lekkere hap. Het was wel duidelijk dat het iedereen goed smaakte.

Toen de schemering zijn intrede had gedaan, verplaatsten de meesten zich naar de kampvuurkuil waar het spel ‘Ik hou van Holland’ werd gespeeld. Natuurlijk kon Wilfried met zijn gitaar niet ontbreken; de buurt werd getrakteerd op allerlei scoutingliederen die door alle aanwezigen met volle borst werden meegezongen. Het was voor scouting Raalte een erg geslaagde dag, daarom bedanken zij alle oud-leden, de leiding en de vrijwilligers voor de gezellige aanwezigheid. Natuurlijk ook alle mensen die deze dag mede mogelijk hebben gemaakt.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.