samen in de vriendenkring

Voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel, een stoornis in het autistisch spectrum of een chronische ziekte die behoefte hebben aan contacten organiseert de Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel, voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg, weer een Vriendenkring bijeenkomst. Mensen uit de gemeenten Dalfsen, Hellendoorn, Olst-Wijhe, Ommen, Rijssen-Holten, Staphorst, Twenterand en Wierden kunnen zich hiervoor aanmelden. Wie weet ontmoet je leuke mensen.

De bijeenkomst is op 6 november bij Bowling Hellendoorn (Landal Green Parks), Tunnelweg 7f in Haarle van19.30 uur tot 21.30 uur. De kosten zijn vijf euro. “Deze keer gaan we samen bowlen (mag op je eigen schoenen, zonder hakjes).”

“Lijkt het jou leuk om naar deze bijeenkomst te komen? Het is belangrijk dat je je aanmeldt!” Neem contact op met het de Vrijwillige Thuiszorg, Janny Broekhuis of Lucia Wolters, tel: 0548-638830/info@vrijwilligethuiszorg.nl. staging2.vrijwilligethuiszorg.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.