rtl7 filmt bij tactorpulling raalte

Een cameraploeg van RTL7 heeft woensdagavond opnamens gemaakt voor het programma Tractorpulling bij het tractorpullingteam Runaway Deer in Raalte. Met de teamleden werden technische zaken behandeld, zoals de koppeling en het waterinjectiesysteem, die de heren Broeks zelf hebben ontwikkeld. De koppeling is samen met KaWe uit Raalte gemaakt, speciaal voor deze sport. Ook kwam de turbowerking, afkomstig uit Amerika, aan de orde.

De tractor van Runaway Deer levert rond de 2500 pk en is speciaal gemaakt voor de tractorpulling sport. De drie gebroeders Broeks komen met hun Runaway Deer uit in de prostockklasse en werden vorig jaar zelfs Europees Kampioen.

De uitzending komt begin december op de televisie. Er worden twee stukjes in twee verschillende uitzendingen uitgezonden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.