rohda raalte bekert verder na 2 5 winst tegen sv schalkhaar 2

Door een 2-5 overwinning tegen het tweede elftal van SV Schalkhaar heeft Rohda Raalte de eerste van drie knock-out rondes overleefd. De doelpunten van Rohda Raalte kwamen van Saba Gewedelidze, Björn Zwikker, Jolf Stel, Jurrian Keilholtz en Jeffrey de Visscher. Martin Drent, trainer van Rohda Raalte, was na afloop niet bereikbaar voor commentaar.Het is nog niet bekend op welke datum de volgende knock-out ronde wordt gespeeld en wie dan de tegenstander zal zijn.

In de competitie draait Rohda Raalte wel wisselvallig. Na 7 gespeelde wedstrijden heeft de ploeg 3 maal gewonnen, 3 keer verloren en 1 keer gelijk gespeeld. Hierdoor heeft de ploeg van Drent 10 punten en een doelsaldo van 14 gescoorde doelpunten en 19 goals tegen. Volgende week zondag wacht de thuiswedstrijd tegen koploper Juliana ’31.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.