rijkswaterstaat moet naar veiligheid rondom megastal kijken

De gemeente Raalte gaat Rijkswaterstaat dringend verzoeken de verkeersveiligheid op de N35 rondom de megavarkensstal bij Mariënheem te toetsen. D66 diende donderdagavond tijdens de Raadsvergadering een motie in, die werd unaniem aangenomen. Rijkswaterstaat, die verantwoordelijk is voor de provinciale weg, moet de verkeersafwikkelingplannen van Sebava b.v. toetsen op wenselijkheid en veiligheid.

Wethouder Wout Wagenmans gaat er op aandringen dat de beoogde extra parallelweg, eerst wordt aangelegd. Deze parallelweg sluit aan op de Hooilandweg en op de kruising met de Almelostraat moet een extra verkeerslicht komen.

D66 diende de motie in omdat er volgens de partij een gevaarlijke situatie ontstaat zodra de megavarkensstal met 11.000 varkens in werking treedt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.