rico harder pakt brons op nk judo senioren

Een week na zijn winst bij de European Cup in Belgrado heeft Rico Harder het brons weten te veroveren op het NK in Rotterdam. In zijn eerste partij kwam de Heinoër snel op een ruime voorsprong . Zijn opponent (waarvan hij drie weken geleden op het kwalificatietoernooi won in finale) wist even later, door een klein opening bij Rico, een verwurging aan te zetten. Rico werd verwezen naar de herkansingsrondes en brons was daarna het hoogst haalbare.

In de herkansing wist Rico zich te herpakken en wist de partij naar zich toe te trekken door zijn tegenstander in de houdgreep te nemen. Daarna volgde de strijd om de bronzen medaille. Deze strijd werd na een paar kleine punten (yuko’s) door Rico vroegtijdig beëindigd met een houdgreep. Het brons was “in the pocket”.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.