realisatie nieuwe speeltoestellen zonnehof hofplein

School de Zonnehof/Hofplein in Raalte heeft maandag, samen met stichting ‘vrienden van de Zonnehof, nieuwe speeltoestellen in gebruik genomen. De stichting heeft een cheque van 1.750 euro aangeboden en zonder sponsoring was dit niet mogelijk. Hiervan zijn onder meer een glijbaan, schommel en een klimnet aangeschaft. 

De stichting organiseert onder andere activiteiten om geld in te zamelen en dit wordt besteed aan extra leermiddelen ten behoeve van de ZML-school in Raalte. De Zonnehof/Hofplein is een school voor leerlingen met een verstandelijke beperking en/of ontwikkelingsachterstand.

Bij de opening mocht van iedere groep één leerling een lintje doorknippen. Deze zaten vast aan de nieuwe toestellen. Daarna werd er gezamenlijk geproost en werd het geheel feestelijk afgesloten met beweging op muziek. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.