programma hallowieje week is bekend

Ook dit jaar wordt het winkelgebied van Gastvrij Wijhe omgetoverd in de herfst- en spookachtige sfeer van Halloween. Tijdens deze week zijn er diverse activiteiten. De ondernemers hebben een stempelactie met leuke prijzen, starten kunnen meedoen met een straat-versierwedstrijd, voor de jeugd een knutselmiddag en voor eenieder die graag creatief bezig wil zijn een avond bloemschikken. Tevens kan men genieten van een ‘griezelbuffet’ en voor de jeugd een speciale ‘teenageparty’ waarbij je vanzelfsprekend verkleed mag komen. Natuurlijk mag de heksenmarkt en de lampionoptocht in deze week ook niet ontbreken. Wil je Gastvrij Wijhe en omgeving eens bij donker bekijken dan kan dat tijdens de ‘Hallowieje-fietstocht’ die georganiseerd wordt in samenwerking met de stichting Duurzaam Onderweg.

Programma

Maandag 19 t/m zaterdag 24 okt. Hallowieje-stempelactie

Tijdens de gehele week is er een stempelconsumentenactie in het winkelgebied. Bij al je aankopen krijgt je per vijf euro één stempel. Is je kaart vol? Deponeer deze dan in de bekende inleverbussen in de Langstraat en maak kans op één van de mooie prijzen.
Eerste prijs: schoonheidsbehandeling van Ellen Haarmode & Huidverzorging. Tweede prijs: mode bon van Mico Bodywear & Lef underwear.Derde prijs: vier toegangsbewijzen voor Ballorig Speelparadijs Wijhe.

Di 20 okt. Sallandse Wandel- 4Daagse
Traditiegetrouw komt de Sallandse Wandels-4Daagse door het winkelgebied in Wijhe. Dit zal gebeuren tussen 11:00 en 14:00 uur waarbij veel straattheater aanwezig is.

Wo 21 okt. (15:00-18:00 uur) Heksen- en Tovenaars Kids Knutselmiddag
Van 15:00-18:00 uur is er een Heksen- en Tovenaars Kids Knutselmiddag. Kinderen van vijf tot twaalf jaar kunnen zich opgeven voor de knutselmiddag in het Theater-Restaurant Lokate. Deze middag wordt een gezellige middag waar de kinderen hun eigen griezelcreatie kunnen maken en meenemen. De middag wordt afgesloten met een patatdiner (opgeven kan via info@.lokate.nl).

Wo 21 okt. Hallowieje Bloemenschikavond
Wil je creatief bezig zijn dan kan dat tijdens de Hallowieje bloemschikavond bij The Longhorn Wijhe. Onder leiding van Thomas Vloedgraven en zijn team ga je een mooi herfststuk maken waar je thuis nog lang plezier van beleefd (opgeven kan bij Vloedgraven Interieur & Decorations).

Do 22 okt. Griezelbuffet

Bij Party Restaurant Lokate kun je vanaf 17:30 uur genieten van een heerlijk buffet met griezelig entertainment (opgeven kan via info@lokate.nl).

Vrij 23 okt. v.a 14:00 uur Heksenmarkt in het winkelgebied van Gastvrij Wijhe
In het winkelgebied van Gastvrij Wijhe is een heuse Heksenmarkt met acts en veel straattheater. Met meer dan veertig kramen in het winkelgebied van Gastvrij Wijhe word je verrast worden door creativiteit van de kraamhouders. 

Vrij 23 okt v.a. 19:30 uur Hallowieje Lampionoptocht. Vertrek vanaf het Van Dedemplein
Onder begeleiding van Showcorps Amicitia Boerhaar is er Hallowieje Lampionoptocht voor alle kinderen en volwassenen. Vertrek vanaf het Van Dedemplein. Er zijn leuke prijzen te winnen. ’s Avonds is er  muziek en gezelligheid bij alle Wijhese horecagelegenheden.

Vrij 23 okt. Teenageparty vanaf 21:00 uur bij The Longhorn Wijhe
Vrijdag 23 oktober wordt bij The Longhorn, Langstraat 19 te Wijhe een gezellig griezelige avond gehouden waar verkleed komen als griezel bijna een must is. Geniet van de muziek, verklede mensen en een lekker drankje. Informatie is te verkrijgen bij The Longhorn Wijhe tel: 0570-524496.

Zat 24 okt. Hallowieje-Fietstocht

Op zaterdagavond 24 oktober 2015 staat Gastvrij Wijhe in vuur en vlam. Niet alleen wordt dan de klok verzet, ook Halloween nadert en dit laat herfstachtige en griezelige (fiets)sporen achter in Wijhe. Vooraf inschrijven voor de tocht is verplicht. Dit kan op staging2.stichtingduurzaamonderweg.nl of bij één van de volgende zes bedrijven in Wijhe: Gallerie, Brasseries 1307 De Molen – Fietswereld Roy Seine – Zwakenberg Tweewielers – Bakkerij Jolink – Albert Heijn – Sportschool Leef en Vloedgraven Interieur & Decorations. Net als bij de vorige editie is er na de fietstocht een ‘afterparty’ bij het SPOC – Lange Slagen 29 – 8131 DP Wijhe.

Straat- en huisversierwedstrijd

Laat je creatieve gedachten de vrije loop en doe mee met de straat- en huisversierwedstrijd. De leukste straat of het leukste huis wordt beloond met een mooie prijs. Een vakkundige jury komt op zaterdag 24 oktober jureren. Alleen opgegeven straten/huizen worden beoordeeld. Opgave bij tinybergevoet@hotmail.com.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.