prinswisseling sokkestoppers in teken van normaal

De jaarlijkse Prinswisseling staat zaterdag 7 november op het programma in Heino. De verantwoordelijke prinswisselingscommissie heeft dit jaar weer alle registers opengetrokken om enige reuring in het dorp te veroorzaken. Thema van deze prinswisseling is ‘Carnaval is Normaal’. Net als voorgaande jaren wordt de residentie van de Sökkestoppers opgetrokken bij Oortwijn Heino. De jeugd prinswisseling vindt ongeveer om 18:30 uur plaats.

Stamppotbuffet
Voorafgaand aan de prinswisseling houdt de Sökkestoppers al jaren een heus stamppotbuffet voor de vereniging en voor de wagenbouw- en loopgroepen. Een mooie kick-off voor een nieuw carnavalsjaar. Wat is er nu mooier om samen met alle Heinose carnavalisten te brainstormen over wie de nieuwe prins wordt. De kosten voor het buffet zijn vijf euro per persoon. De carnavalsgroepen worden hiervoor ook individueel benaderd. Opgave kan via info@sokkestoppers.nl.

Prinswisseling De Gäagies
Vanaf 18:30 uur gaat de zaal open en zijn alle kinderen van Heino van harte welkom om de jeugdprinswisseling bij te wonen.  Het wordt een reuze gezellige vooravond met een aantal spelelementen en dans. De entree is gratis. Neem je familie, vriendjes en vriendinnetjes mee, want je wilt toch ook weten wie de nieuwe prins of prinses van de Gaägies wordt?

Vol verwachting klopt ons hart. Dat geldt voor de vooravond, maar zeker ook voor de avond, maar bezoekers moeten wel even geduld hebben. Want, de Prinswisseling is een mooi podium voor de dansgroepen van de Sökkestoppers om hun kunsten te vertonen. Zowel de Ministars als de dansmariekes zullen het publiek laten zien welke vorderingen ze hebben gemaakt. Ook worden weer fantastische prijzen uitgereikt aan een aantal Steunsökken van de vereniging middels een spectaculair spelelement. 

Alvorens de nieuwe Prins der Sökkestoppers bekend wordt gemaakt, moeten natuurlijk eerst Prins Jort en Adjudant Sander worden afgevoerd. Door wie dit zal gebeuren, blijft nog even geheim. Het afscheid van de huidige roerganger en zijn meesterknecht is de opmaat voor de Prinswisselingsact die dit jaar als thema Carnaval is Normaal heeft meegekregen. Is dit een link naar de nieuwe prins of één van de vele afleidingsmanoeuvres. Rond de klok van 23:00 uur wordt bekend welke prins het komende carnavalsjaar aan het roer mag staan van de Sökkestoppers. DJ Jeronimo zal het publiek in de residentie in hogere sferen brengen. Meer informatie over de Sökkestoppers is te vinden op staging2.sokkestoppers.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.