playback je gek bijripperda

De jaarlijkse playbackshow van Den Nul wordt volgende week vrijdag gehouden bij Eten en Drinken BIJRipperda. Jong en oud uit de gemeente Olst-Wijhe en omgeving hebben zich dit jaar weer opgegeven om deel te nemen. Het vindt dit jaar voor de 33e keer plaats en wordt wederom georganiseerd door vele vrijwilligers. Als eerste komen de kinderen aan bod, later op de avond de volwassenen. Er wordt weer gestreden om de felbegeerde titels.

André Hazes in Den Nul
Naast de playbackacts staat er dit jaar een extra act op het programma. Niemand minder dan Freek van der Sluis zal als André Hazes optreden. Zijn stem is als twee druppels water vergeleken met dat van Nederlands beroemdste volkszanger. Nadat de winnaar van de playbackshow 2015 bekend is gemaakt, treedt Freek live op. Geen playback dus.

Houd je van muziek, dans, verkleden en heb je zin in een gezellige muzikale avond? Zet dan vrijdag 6 november in je agenda. Wil je nog meedoen? Je kan je nog steeds aanmelden bij Eten & Drinken BijRipperda. Bij Kees, Robert of Leon kun je je opgeven via telefoonnummer: 0570-561391.

Voor verdere info, zie ook onze Facebookpagina. Vrijdag om 19:30 uur starten de kinderen en de volwassenen om 21:00 uur. Voor de kinderen: wil je geschminkt worden dan dien je om 18:45 uur aanwezig te zijn. “Tot dan!”, aldus de organisatie van de Playbackshow Den Nul.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.