plameco vakbedrijf ommen houdt plafondshow

Plameco Vakbedrijf Ommen maakt plafonds voor consumenten en bedrijven. Dit zijn plafonds die onder het oude plafond gemonteerd worden, inclusief luxe verlichting en lijsten. De mensen noemen het een ideaal product. “Het is snel klaar, afneembaar en je hoeft nooit meer te schilderen of te sausen”, vertelt adviseur Buitenkamp. “De blik van de klant bij het zien van zijn of haar nieuwe plafond is onbetaalbaar.

Indien jeplafond niet meer aansluit bij je interieur dan is een Plameco plafond de oplossing. In één dag een compleet nieuwe look voor de woonkamer, badkamer, keuken of buiten onder de carport. Het is de ideale duurzame oplossing zonder al te veel overlast. De meubels kunnen namelijk gewoon blijven staan!

Kostenbesparend en tijdloos plafond
Plameco plafonds zijn niet alleen warmte-isolerend, maar verbeteren ook de akoestiek. Met de aankomende donkere wintermaanden is Plameco de manier om je ruimtes te voorzien van de nieuwste energiezuinige inbouw (led)verlichting, die tegenwoordig natuurlijk dimbaar en mooi warm van kleur zijn. “Samen met de klant maken we voor de betreffende ruimte een ontwerp. Het advies en de prijsopgave zijn uiteraard kosteloos en vrijblijvend.” Laat je verrassen door de mogelijkheden. Kevin Buitenkamp nodigt je uit om komend weekend een kijkje te nemen aan de Van Ruisdaelstraat 23B in Ommen. De koffie staat klaar.

De showroom is sinds kort dubbel zo groot geworden. “Er is veel vraag naar de plafonds en we hebben allerlei nieuwe lichttechnieken in onze collectie”, aldus Buitenkamp. En plannen voor de toekomst? “Nog meer klanten van een professioneel advies voorzien. Want een tevreden klant, dat is wat dit werk zo mooi maakt.”

Plafondshow:
– Vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur
– Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur
– Zondag van 13.00 tot 17.00 uur

Plameco Vakbedrijf Ommen is gevestigd aan de Van Ruisdaelstraat 23b in Ommen. Het bedrijf is telefonisch bereikbaar via 0529-764004. Kijk voor meer informatie op staging2.plamecovakbedrijfommen.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.