pellet cv ketel alternatief voor gasketel

‘‘Een pelletskachel is een sfeerverwarming welke over het algemeen in de woonkamer wordt geplaatst waarmee je de woonkamer en andere vertrekken kunt verwarmen. Deze pelletskachel geeft naast sfeer een behaaglijke warmte. Voor het vervangen van de gasketel is een pellets cv ketel zeker een goed alternatief. De moderne pelletsketels bieden het comfort van een gasketel. Ze zijn bijzonder efficiënt en bieden een goedkope en duurzame manier om je huis te verwarmen. Ook het warm tapwater kun je met deze ketel regelen. De verwarming van de woning en het tapwater is veruit het grootste deel van je totale energieverbruik. Hier valt dus een grote slag te maken.

Neem nu de nieuwste generatie NANO pellets cv ketel van Hargassner met een rendement van meer dan 94 procent. Deze pelletsketel is klein, compact, heeft een modern design en is voorzien van een eenvoudig te bedienen Touch-besturing en een verwarmingsapp. Met deze app kun je op ieder moment van de dag de gewenste temperatuur instellen en uitlezen. Dat is nu verwarmen met comfort!

Het vullen met pellets en het reinigen van de ketel gaat automatisch waardoor deze ketel het comfort van een gasketel heeft. De pellets-ketels zijn verkrijgbaar met een vermogen vanaf circa 6 kW. Een goede inventarisatie van het gasverbruik, grootte van de woning en gezinssamenstelling is hierbij belangrijk. De kleinere vermogens zijn uitermate geschikt voor particuliere woonhuizen en maken het mogelijk om flink te besparen op de energiekosten.

Wil je meer weten over pellets cv ketels voor het verwarmen van je woning? Neem dan contact op met Estufa B.V. via 0570 521030, info@estufa.nl of kijk op staging2.estufa.nl/staging2.hargassner.nl. Heb je zelf een vraag aan een van de ondernemers van de BV Natuurlijk? Stuur je vraag dan naar info@bvnatuurlijk.nl en kijk ook eens op staging2.bvnatuurlijk.nl

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.