overwetering begint goed aan het seizoen handbal

Overwetering heeft zondag gewonnen met 35-20 van Artemis. De ploeg uit Olst is goed begonnen aan het seizoen. De dames waren de hele wedstrijd de betere en vonden het net makkelijk, Overwetering wil ook dit jaar weer meedoen om een plek bij de eerste drie en mogelijk zelfs de titel. Ze moeten de koppositie nog wel delen met de dames van Zwolle.

Zwolle speelde zondag tegen Klink Nijalnd Kwiek DS3 en wonnen met 35-13 De ploeg uit Raalte wat vorig jaar samen met Overwetering en Groessen om de titel streed kan spreken van een collectieve falen,  De ploeg uit Raalte mistte wel een aantal spelers door verschillende redenen. Door deze nederlaag lopen de dames nu achter de feiten aan en is de competitie voor hun met een domper begonnen 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.