ouders wandelen voor een doel

Binnen het project OASE worden voor ouders van kinderen met autisme (ASS) wandelingen georganiseerd.  De ervaring is dat ouders bij elkaar aan een half woord genoeg hebben en dat ze erkenning en herkenning ervaren. 6 november wordt er weer gewandeld. “Op vrijdagochtend 6 november wandelen we in Nijverdal. We verzamelen om 9.45 uur bij hotel Dalzicht, Grotestraat 285 in Nijverdal.”

“Na een uurtje wandelen praten we verder onder het genot van een kop koffie. Ouders van kinderen met autisme uit de gemeenten Dalfsen, Hardenberg, Hellendoorn, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst, Twenterand en Wierden kunnen deelnemen aan deze wandeling.”

Tijdens de wandelcoaching worden ervaringen uitgewisseld en wordt informatie gegeven over autisme. “De ervaring is dat ouders van kinderen met autisme de contacten met elkaar zeer waardevol vinden.” Opgeven kan via 0548-638830 bij Inge Blankenvoorde of Herma Spoolder, de projectmedewerkers van Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg in Nijverdal.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.