Home / archiefcentraal / ouders wandelen voor een doel

ouders wandelen voor een doel

Binnen het project OASE worden voor ouders van kinderen met autisme (ASS) wandelingen georganiseerd.  De ervaring is dat ouders bij elkaar aan een half woord genoeg hebben en dat ze erkenning en herkenning ervaren. 6 november wordt er weer gewandeld. “Op vrijdagochtend 6 november wandelen we in Nijverdal. We verzamelen om 9.45 uur bij hotel Dalzicht, Grotestraat 285 in Nijverdal.”

“Na een uurtje wandelen praten we verder onder het genot van een kop koffie. Ouders van kinderen met autisme uit de gemeenten Dalfsen, Hardenberg, Hellendoorn, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst, Twenterand en Wierden kunnen deelnemen aan deze wandeling.”

Tijdens de wandelcoaching worden ervaringen uitgewisseld en wordt informatie gegeven over autisme. “De ervaring is dat ouders van kinderen met autisme de contacten met elkaar zeer waardevol vinden.” Opgeven kan via 0548-638830 bij Inge Blankenvoorde of Herma Spoolder, de projectmedewerkers van Stichting Vrijwillige Thuiszorg Overijssel voor mantelzorgers en vrijwilligerszorg in Nijverdal.

 

Lees ook

Kunstenaars uit Olst-Wijhe haken aan bij Atelierweekend

REGIO – Maar liefst 430 kunstenaars uit heel Nederland openen op zaterdag 26 en zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.