ouderensport in heino weer van start

Ouderensport 55+ start een nieuw seizoen in Heino. In de spelzaal van sporthal Hoogerheyne start dit seizoen op dinsdag 6 oktober. 

Het is inmiddels alweer het vijfde jaar dat de ouderensport van start gaat, dus de organisatie kan met enige trots zeggen dat ze haar eerste lustrum viert.

De training begint iedere keer met een warming-up van ongeveer 20 minuten. Daarna kan gekozen worden tussen badminton en volleybal, waarbij ook de mogelijkheid bestaat tussentijds te rouleren. Voor rackets en shuttles wordt gezorgd, dus u hoeft niets zelf aan te schaffen.

De deelnemers hoeven geen lid te worden van een sportvereniging. Het enige dat we vragen is een wekelijkse bijdrage van € 3,-. Als je een keer verhinderd bent, hoef je ook niets te betalen.

De spelochtenden beginnen om 9.30 uur en gaan door tot 11.00 uur. Na een verkwikkende douche gaan de meeste deelnemers nog even een kop koffie of thee drinken in sportcafé. Deze consumptie is voor eigen rekening.

Je hoeft je niet vooraf aan te melden maar kunt gewoon binnenlopen. Voor meer informatie kun je terecht bij Gerard Lankwarden (0572-391179) of Jan Holterman (0572-392857).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.