oud raaltenaar afgeslacht in turkije

De Nederlandse man die woensdagmiddag dood werd gevonden in een bananenveld in Turkije is oud-Raaltenaar Pieter Jan Reintjes. De 57-jarige Reintjes, die halverwege de jaren negentig naar Schaijk (Noord-Brabant) verhuisde, werd drie keer met een mes gestoken en zijn keel werd doorgesneden. Ook werd er een soort plastic touw gevonden, waarmee hij is gewurgd.

De oud-Raaltenaar werd gevonden in een bananenveld in de Turkse plaats Mahmutlar, tien kilometer van Alanya. Hij was daar op vakantie met zijn man Cor Jonkergouw, met wie hij in 1999 trouwde en sinds 1995 een relatie had. Tegenover Omroep Brabant laat zwager Willy Jonkergouw weten dat Cor woensdagmiddag hoorde dat Pieter Jan was overleden. De nacht ervoor werd hij voor het laatst gezien toen hij het vuilnis buiten had gezet.

Mantelzorger
Reintjes runde een groentewinkel in Schaijk. Enkele jaren geleden moest de zaak worden gesloten toen Cor ziek en invalide werd. Pieter Jan Reintjes werd zijn mantelzorger. De ziekte was ook één van de redenen dat het stel twee keer per jaar naar Turkije ging, waar ze een vakantiehuisje hebben. De temperatuur zou goed zijn voor Cors ziekte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.