Home / archiefcentraal / onderhoudsteam sportclub overwetering zoekt versterking

onderhoudsteam sportclub overwetering zoekt versterking

Het onderhoudsteam van Sportclub Overwetering is naarstig op zoek naar aanvulling van het team. De onderhoudsploeg verricht vele werkzaamheden, zoals het schoonmaken van de kleedkamers, belijnen van de velden en (technische) onderhoudswerkzaamheden aan de accommodatie zowel binnen als buiten. Het liefst hebben zij een man of vier erbij voor doordeweekse ochtenden. Gemiddeld komt het dan neer op één à twee ochtenden per week van 8.30 uur tot 11.30 uur.

Heb je belangstelling om deel uit te maken van dit team voor één of meerdere dagdelen per week, neem dan contact op met André Nijboer via 06-22664396. Hij kan uitleg geven over dit belangrijke vrijwilligerswerk voor de club onder het motto ‘Vele handen maken licht werk’.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.