onderhoudsteam sportclub overwetering zoekt versterking

Het onderhoudsteam van Sportclub Overwetering is naarstig op zoek naar aanvulling van het team. De onderhoudsploeg verricht vele werkzaamheden, zoals het schoonmaken van de kleedkamers, belijnen van de velden en (technische) onderhoudswerkzaamheden aan de accommodatie zowel binnen als buiten. Het liefst hebben zij een man of vier erbij voor doordeweekse ochtenden. Gemiddeld komt het dan neer op één à twee ochtenden per week van 8.30 uur tot 11.30 uur.

Heb je belangstelling om deel uit te maken van dit team voor één of meerdere dagdelen per week, neem dan contact op met André Nijboer via 06-22664396. Hij kan uitleg geven over dit belangrijke vrijwilligerswerk voor de club onder het motto ‘Vele handen maken licht werk’.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.