oma mag ik mijn pop terug in capellenborg theater

De familievoorstelling ‘Oma, mag ik mijn pop terug?’ (6+) wordt zaterdag in het Capellenborg Theater in Wijhe gehouden. Deze voorstelling van theater Gnaffel is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Mark Hayema en vertelt een verhaal over dementerende grootouders.

Er zijn zoveel dingen die we niet mogen vergeten, maar wat als oma het allemaal niet meer kan onthouden? ‘Oma, mag ik mijn pop terug?’ is een grappige en ontroerende voorstelling. Schrijver Hayema heeft de oma clichés verpakt in nieuwe geestige zinnen, waardoor de voorstelling fris klinkt. De voorstelling is een aanrader om met kinderen in gesprek te komen over opa’s en oma’s die vergeetachtiger worden en steeds moeilijker voor zichzelf kunnen zorgen.

Het verhaal gaat over Fien en haar oma. Fien gaat elke zondag op visite bij haar. Ze ziet dat haar oma ouder wordt, maar ze gaat zich steeds meer als kind gedragen. Wanneer Fien haar pop bij oma op schoot zet, wil ze de pop niet meer loslaten. Oma vergeet nu wel heel erg veel. Het verloop van de ziekte van oma wordt verteld door de ogen van de zes jaar oude Fien. Dit levert leuke en hartveroverende momenten op.   

De voorstelling ‘Oma, mag ik mijn pop terug?’ vindt zaterdag plaats om 14:30 uur in Capellenborg Theater in Wijhe. Kaarten kosten acht euro en kunnen worden gekocht op staging2.theatersolstwijhe.nl en bij DA drogist Bourquin, Boek en Kantoor Korten en Tourist Info Holstohus. Kijk voor meer informatie over de voorstellingen op staging2.theatersolstwijhe.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.