olster harmonie langs de deur met worsten

Het is al een jarenlange traditie als de bladeren vallen en de avonden langer worden: de rookworstenactie van de Olster Harmonie. Van zaterdag 7 tot en met zaterdag 14 november gaan leden van de Olster Harmonie weer langs de deuren om rookworsten te verkopen. De opbrengst van de actie wordt onder meer gebruikt voor het organiseren van concerten, het aanschaffen van instrumenten en het opleiden van leerlingen.

De rookworsten zijn op ambachtelijke wijze geproduceerd bij vleesbedrijf Paul van Essen uit Den Nul. Je betaalt 2,50 euro per rookworst en je hebt er drie voor 6,50 euro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.