olst in winterse sferen

De zesde Culturele Winterfair vindt zaterdag 28 november in het Holstohus plaats. Tussen 14:00 en 21:00 uur is er van alles te zien en te doen. Naast de sfeervolle kraampjes met onder meer hobby- en cadeauartikelen, sieraden, kleding, groendecoraties en lekkernijen, zijn er doorlopend optredens van koren, orkesten en dansgroepen in de theaterzaal.

Deze fair wordt georganiseerd door de Stichting Toerisme en Recreatie Olst-Wijhe. Om de winterse sfeer te verhogen zijn in het Holstohus quilten tentoongesteld. Oorspronkelijk was de quilt bedoeld als deken ter bescherming tegen koude weersinvloeden.

De  lijst met deelnemers en het programma van de Culturele Winterfair op is te bekijken op: http://toerist.olstenwijhe.nl/nieuws. Er zijn nog enkele kramen te huur voor dertig euro. Meer informatie op bovengenoemde website.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.