Home / archiefcentraal / oeps foutje bedankt

oeps foutje bedankt

Afgelopen week meldde zich een inwoonster uit Raalte aan het politiebureau Raalte. Zij wilde aangifte doen van diefstal van een personenauto van Koreaanse makelij. Zij had deze in afwachting van een andere vierwieler bij familie voor de deur gezet. Laat nu net iemand daar in de buurt woonachtig aan een autosloper de opdracht hebben gegeven een zelfde voertuig op te halen.

Zo gezegd zo gedaan de autosloper haalde netjes het voertuig op en de eigenaresse stond met lege handen. Na enig speurwerk bleek het toeval wel heel erg groot. Er bleken twee voertuigen vlak bij elkaar te hebben gestaan van hetzelfde merk en type kennelijk beiden ten prooi gevallen aan de nodige ouderdom. Toen de fout ontdekt werd bleek het voertuig reeds tot schroot te zijn gereduceerd. De meldster vatte het allemaal sportief op aangezien het beestje al op de nominatie stond om gesloopt te worden.

Lees ook

Schrijfpakketjes van Amnesty in plaats schrijfdag

RAALTE – De jaarlijkse schrijfdag van de Amnesty International werkgroep in Raalte op de Internationale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.