Home / archiefcentraal / nog enkele kaarten voor dolf jansen in het hoftheater

nog enkele kaarten voor dolf jansen in het hoftheater

Zaterdag speelt Dolf Jansen een ‘hartverwarmende’ voorstelling in het HOFtheater. In deze vroege oudjaarsconference confronteert de cabaretier het publiek met de vraag of je ergens bij hoort. En of je dat wel wilt.

Dolf Jansen – Hartverwarmend
Dolf Jansen, de man van verrassende en meeslepende verhalen, staat zaterdag in het HOFtheater met de voorstelling ‘Hartverwarmend’. Deze voorstelling vindt plaats in het HOFtheater om 20:15 uur. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Kaarten kosten twintig euro.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via www.HOFinSalland.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 12:30 uur en vanaf drie kwartier voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op www.HOFinSalland.nl.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.