nijhof broekland wint eerste wedstrijd van seizoen

Nijhof/Broekland wint de eerste wedstrijd van het seizoen. De dames waren met 35-28 te sterk voor Angeren. De ploeg uit Broekland deed goede zaken aan het begin van het seizoen, De ploeg was scorend zeer op dreef in de eerste helft en nam een aardig voorsprong met rust. Tussenstand 19-14.

In de tweede helft kwamen de dames niet in probelemen, De dames bleven handballen en pakten daardoor de eerste punten van het seizoen. Een uitstekende start van het seizoen. Daarmee leiden ze de ranglijst op zaterdagavond. Op zondag worden er nog vier wedstrijden gespeeld. 

Volgendeweek nemen ze het uit op tegen Artemis.

Doelpuntenmakers

Lesley Herder7, Karlien Nijenkamp 7, Silke Hemels 6, Jill Bannink 4, Rowy Tuink 4, Sharon Neulen 3, Jiska Jansen 2, Sophie van der fels2.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.