nieuwe hoofdsponsor salvora presenteert zich

Het eerste Dameselftal van volleybalvereniging Salvora uit Raalte heeft officieel een nieuwe hoofdsponsor: Salland Groep BV. Afgelopen zaterdag presenteerde de sponsor zich op de tenues en met banners in de sporthal.

Het afgelopen seizoen heeft volleybalvereniging Salvora organisatorisch gezien hard aan de weg getimmerd. Dit resulteerde onder meer in het aangaan van een sponsorovereenkomst voor drie jaar met Salland Groep B.V. uit Raalte. Salvora is bijzonder blij met deze sponsor, die Dames 1 compleet in het nieuw heeft gestoken. In mei werd het nieuwe wedstrijdtenue tijdens het jaarlijkse verenigingsfeest vol trots getoond aan leden en pers.

Zaterdag was er een nadere kennismaking tussen de hoofdsponsor en de leden van de volleybalvereniging. Rond 18.00 uur, voorafgaand aan de tweede thuiswedstrijd van Dames 1, werden de officiële banners onthult die vanaf zaterdag tijdens de volleybalwedstrijden in de sporthal te zien zijn. De thuiswedstrijd werd na een spannende wedstrijd met 3-1 winst voor Salvora Dames 1 afgesloten.

Salvora wil graag dit seizoen het sponsorenbestand uitbreiden. Salvora is een volleybalvereniging die sportiviteit, plezier, ambitie en betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan en graag de regionale mogelijkheden wil verkennen. Wil je de vereniging verder op weg helpen bij de ingezette organisatieontwikkeling en als sponsor een samenwerking aangaan? Neem dan contact op met de Sponsorcommissie van Salvora. Dat kan via sponsoren@salvora.nl of bel voorzitter Rudy Veldkamp (06 – 10 11 17 35).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.