nieuwbouw carmel college salland opgeleverd

De nieuwbouw voor het havo/vwo van Carmel College Salland in Raalte is donderdag officieel opgeleverd. Met de ondertekening van de opleveringsovereenkomst heeft de aannemer het gebouw overgedragen aan de school. De leerlingen en medewerkers gaan op 5 januari 2016 van start in het nieuwe gebouw. Half april 2016 vindt de officiële opening plaats.

Bij de overdracht waren de volgende partijen vertegenwoordigd: de aannemer Wam en van Duren/WSi, de gemeente Raalte, bouwbegeleiding Hevo, architect Atelier Pro, bouwopzichter Xandloper, installatieadvies Dijkoraad en uiteraard Carmel College Salland. Door de verschillende partners is hard gewerkt om de school volgens planning op te leveren. Sectordirecteur mevrouw Hegeman en de rector, de heer Supèr, zijn trots dat er zo’n mooi en praktisch schoolgebouw is gerealiseerd. De school is gebaseerd op het vernieuwde onderwijsconcept en maakt modern onderwijs mogelijk. Zo kan de school verder bouwen aan kwalitatief goed onderwijs.

De komende weken wordt verder gewerkt aan de inventaris en worden de ruimtes voorzien van meubilair, digitale borden en andere ICT-voorzieningen. Voorlopig is het gebouw nog niet open voor leerlingen en medewerkers. In de kerstvakantie vindt de verhuizing naar de nieuwbouw plaats.

De school organiseert in januari twee kijkmiddagen voor belangstellenden uit de omgeving. Zij krijgen dan de gelegenheid het nieuwe schoolgebouw te bekijken. Op 29 januari a.s. houdt Carmel College Salland open huis. Deze dag is specifiek bedoeld voor leerlingen uit groep 8 en hun ouders.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.