nieuw heeten met ruime cijfers langs s v raalte

Het is de tweede keer op rij dat de club uit Nieuw Heeten met grote cijfers wint. S.v. Raalte stond voorafgaand aan het duel op de derde plek met 12 punten uit 5 wedstrijden. Na het verlies van vandaag zal trainer Jan Plagman met zijn team Nieuw Heeten met één punt meer voor zich moeten dulden.

Al vroeg in de eerste helft wist Nieuw Heeten met trainer Harold Sneller op een 0-2 voorsprong te komen. Sneller: ‘In de eerste helft waren wij de bovenliggende partij. Vanuit twee standaard situaties wisten wij te scoren.’ Toch ziet Sneller een groot aandachtspunt voor zijn team. Sneller: ‘Wij hadden de wedstrijd veel eerder op slot kunnen gooien en beslissen. De kansen die wij krijgen moeten we leren benutten.’

Aan het eind van de wedstrijd schieten Koen ten Have en Luuk ten Have de respectievelijke 0-3 en 0-4 binnen voor Nieuw Heeten. Raalte krijgt nog een grote kans, maar de paal staat voor de Raaltenaren in de weg. Nieuw Heeten trainer Sneller kijkt terug op een goede wedstrijd: ‘De basis om het veld op te stappen moet zijn om vanuit passie en overtuiging te voetballen. Dat hebben wij vandaag laten zien. Niets meer dan lof voor de jongens uit mijn team!’ Helaas was er niemand van s.v. Raalte bereikbaar voor commentaar.

Volgende week zal Nieuw Heeten de nieuwe koploper v.v. Hoonhorst op bezoek krijgen. S.v. Raalte zal de moeten opnemen tegen de nummer vier van de competitie Zenderen Vooruit.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.