nieuw heeten koploper na winst op hoonhorst

Hoonhorst was de bovenliggende partij in de eerste tien minuten en zette Nieuw Heeten vol onder druk. De ploeg liet zien dat het de koppositie wilde behouden. Na deze periode kreeg Nieuw Heeten grip op de wedstrijd. Na ongeveer vijftien minuten was het raak. De dit seizoen veel scorende Jort Schutte liet zich maar weer eens zien en zette Nieuw Heeten op voorsprong, 0-1. In de 32e minuut kregen de bezoekers een penalty. De scheidsrechter zag een handsbal en moest de bal wel op de stip leggen. Roderich Hauptmeijer faalde niet, 0-2.

Opmerkelijk was dat in de eerste helft trainer Bert Spies van Hoonhorst werd weggestuurd. De scheidsrechter was het niet eens met zijn fanatisme en nam deze beslissing.

In de tweede helft zette Hoonhorst de uitploeg onder druk. Nieuw Heeten werd echter zeer gevaarlijk in de counter en had de wedstrijd al eerder op slot kunnen gooien. Veel scoren liet de ploeg, zoals vaker dit seizoen, na en het werd nog spannend. Hoonhorst had de 1-2 nog zeker kunnen maken.

Trainer Harold Sneller was euforisch na de gewonnen wedstrijd. “Vandaag hebben we weer een goede teamprestatie neergezet. We speelden zakelijk en hebben knap gewonnen van titelkandidaat Hoonhorst. Elke wedstrijd is voor ons een finale en dus moeten we hard knokken om de punten te pakken. Hopelijk lukt dat over twee weken tegen Sportlust Vroomshoop.”

Over twee weken kan Nieuw Heeten de eerste periodetitel pakken. Er moet dan wel gewonnen worden van Sportlust Vroomshoop. De ploeg uit Nieuw Heeten moet de eerste plek namelijk delen met Ulu Spor en Zenderen Vooruit. Hoonhorst volgt op één punt afstand en is dus ook zeker nog niet kansloos voor de periodetitel. De ploeg speelt over twee weken namelijk tegen laagvlieger Vilsteren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.