Home / archiefcentraal / nieuw evenement naar luttenberg nozamfest

nieuw evenement naar luttenberg nozamfest

Café Zaal Spoolder uit Luttenberg houdt zaterdag een nieuw evenement: NozemFest. Er wordt afgetrapt met de gezelligste mini-disco van Nederland en omstreken, de PartyPloppers. Van een polonaise tot aan rocken met een luchtgitaar, van housen tot aan schuifelen. Een samensmelting van Zwarte Crossers, gabbers, boeren, hardrockers en feestvierders van jong tot oud.

De PartyPloppers zijn al jaren een vast onderdeel van de discotent op de Zwarte Cross. Naast dit geweldige collectief is er een Rad van Fortuin en voor de dames een speciaal ingerichte cocktailbar. Er zijn deze avond geweldige prijzen te winnen, waaronder kaarten voor de Zwarte Cross 2016 en kaarten voor Go Ahead Eagles! De entree is gratis.

Feestarena Café Zaal Spoolder, Luttenberg
Aanvang: 21.00 uur

Op de Facebookpagina volgt alle informatie, nieuws en de foto’s: www.facebook.com/Nozemfest

 

Lees ook

Kenniskaravaan over bestuursfuncties

RAALTE – ‘Bestuursfuncties tijdelijk en altijd’ is het thema van de komende Kenniskaravaan op dinsdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.