niet geschoten is altijd mis

Tijdens het ‘Daggie Old Heino’ zijn wij SV de Treffer aanwezig met een schiettent waar voor prachtige prijzen geschoten kan worden welke beschikbaar worden gesteld door de volgende sponsors: Aart Camper Inbouw Auto Service Heino ASH Barbier Boerdijk Juwelier Boni Supermarkten Bruna Dierenpension Wiggers Happy Hairdo Hartholt Olie Mekers Regiobank Seine Wispel Adfi Count.

De prijsuitreiking werd gedaan door Evert Haije en Jos Beltman van SV de Treffer en Mark vertegenwoordigde de Boni waar het plaatsvond. Helaas konden niet alle prijswinnaars (persoonlijk) aanwezig zijn.

“Graag maken wij ook van deze gelegenheid gebruik om je er op te wijzen dat opgave voor het recreatieve schiettoernooi ‘Krommeloop Bokaal’ nog steeds mogelijk is, voor meer info zie onze website svdetrefferheino.nl. Ook als je wilt weten wat de schietsport inhoud ben je welkom op donderdag avond vanaf 19.00 uur. Je krijgt dan tekst en uitleg en je mag kennis maken met het geweer om het te ondervinden en een eerste indruk op te doen. Hopenlijk hebben we uw interesse gewekt en zien we je binnenkort in ons clubgebouw op sportpark “De Kampen” te Heino.”

Onlangs zijn de volgende winnaars na de prijsuitreiking in het zonnetje gezet:

Heren

Arie Langenvoort

Wim Smak

Erik Lozeman

Dames

Ilse Blankenvoorde

Edith Slagman

Emma Pekkeriet

Jeugd

Rene Dijkhuis

Thomas Bergboer

Ilse Valk

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.